Voor wie

Voor iedereen die aan zich zelf wil werken is hypnotherapie geschikt. Het maakt dan ook niet uit voor of met welk probleem of klacht je komt, met uitzondering van psychotische en ernstige depressieve cliënten. Hier wordt in het algemeen geen hypnotherapie toegepast.

We kennen het allemaal wel, al die emoties en al die zorgen die ons nog elke keer weer weg halen uit het hier en nu en uit ons hart. Dat nare gevoel van angst, verdriet, boosheid of schuld je kunt de jouwe er aan toevoegen als hij er niet bij staat. Of die nare gedachten die elke keer terug komen. Zo wil je niet meer leven, het is genoeg. Dan ga je hulp zoeken.

We leven in een bijzondere tijd, wij kunnen het verschil maken, sterker nog: wij zijn het verschil. Want als u dit leest dan is er al een verlangen. De weg van het onderzoek naar wie ben ik , wat kom ik doen op deze aarde, wat is het doel van het leven, waarom gebeurt dit of dat toch altijd bij mij en niet bij een ander. Ik geloof dat alles een reden heeft.

De beslissing nemen om in therapie te gaan is de éérste en vaak ook de moeilijkste stap. Ook hier is er meestal het verlangen om te veranderen, omdat de klacht(en) u hinderen in het dagelijks leven. Dit is vaak de voornaamste drijfveer omdat u zo niet meer verder wil. Keuzes maken kunnen we elke minuut van de dag. We zijn hier niets voor niets en elke dag krijgen we weer de kans om aan onszelf te werken door datgene wat we spiegelen aan een ander of zelf gespiegeld krijgen door mens, dier en de natuur om ons heen. Veranderen doen we door in het hier en nu te zijn en onze emoties onder ogen te zien. Daar is moed voor nodig. We kunnen het niet elke keer wegstoppen,  want terugkomen zal het zeker. Misschien de volgende keer op een andere manier.

Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen voor een gesprek.

Durf te zijn wie je in de kern van je wezen bent, want dat is bij iedereen LIEFDE.