Voorouderregressie

Deze opleiding Voorouderregressie kwam in mijn mailbox. Ik was heel nieuwsgierig en begon te lezen op de website van Trance Art (Bertien van Woelderen en Jos Olgers). En voordat ik het wist was er zomaar een paar uur om, ik was geboeid, blij en verrast. Wat ik las klopte voor mij, hier werd verteld wat ik altijd geloofd had en niet wat mij altijd was voorgehouden. Als je bepaalde klachten hebt en die zie je ook bij je ouders terug, dan werd er altijd gezegd: dat zit in je DNA, daar moet je maar mee leren leven. En hier werd het tegendeel beweerd. Deze opleiding ben ik dus gaan volgen.

Voorouderregressie: deze techniek is er op gericht om je te richten op je familie die achter je ligt. Met deze techniek begin je dan ook te zoeken en ga je terug in de tijd naar je voorouderlijke lijn van één van de ouders, omdat we allemaal levensenergie van onze beide ouders in ons dragen. Deze ouders zijn ook weer een product van hun ouders, zo kun je terug in de voorouderlijke lijn om die klacht waar je in het Nu mee worstelt, te helen. Zo kun je zeven generaties terug.

Zoals met veel dingen wil ik het zelf ervaren voor ik het ook geloof. Zo wil ik ook met u een ervaring delen die mij overtuigde van de helende werking.

We leven in 2008. In die tijd had ik veel last van mijn rechterheup en dat werd op een gegeven moment erger en pijnlijker. Het was inmiddels zo erg geworden dat ik er foto’s van wilde laten maken. Maar je weet hoe dit gaat, uitstellen en uitstellen (achteraf gelukkig). Totdat mij deze opleiding onder ogen kwam. Dit kwam natuurlijk niet voor niets op mijn weg. Het was precies op het juiste moment, en ik keek uit naar de eerste dag, omdat ik voelde dat, wat ik al ergens wist, nu misschien bevestigd zou worden. Met mijn heup ben ik aan het werk gegaan tijdens deze opleiding en daar zag en voelde ik dat de pijn uit de voorouderlijke lijn van mijn moeder vandaan kwam. Ook zag ik wat de oorzaak hiervan was. De vrouw die ik twee generaties terug was, begin 1800, had het letterlijk op haar heupen. Ze was in verwachting en had het lef niet om dit tegen haar man te vertellen.

De therapeut liet mij (Harry) de oorzaak inzien en ik begreep  tegelijkertijd dat ik ook die vrouw was die inzag dat ze dit door had gegeven aan haar nageslacht. Hij vroeg mij me om te draaien en mij te richten op de toekomst en mijn nageslacht vóór haar/mij te plaatsen. Ik zag dat er allemaal energetische koorden door al deze mensen liepen. Deze koorden heb ik teruggetrokken naar de vrouw die ik was. Ik voelde dat dit bij mij hoorde en heb deze lasten teruggetrokken. Na de sessie dacht ik nog laconiek: ik moet het eerst nog zien en dan geloven.

De eerste vier, vijf weken na de sessie durfde ik nog geen eureka te roepen omdat ik mijn heup niet meer voelde, alleen als ik er aan dacht. Maar na twee maanden wist ik het zeker: de pijn was WEG. Ik heb nog wel een tijdje gehad dat als ik dit tegen een ander vertelde ik het weer voelde, wat voor mij heel wonderlijk was. Tot op het moment van vandaag heb ik geen last meer gehad van mijn heup.

Dit heeft voor mij opnieuw bevestigd dat we onszelf kunnen helen en daar alles voor in huis hebben en ten alle tijden verbonden zijn met ons verleden en onze voorouders en zij met ons.

Harry