Quantum-Touch

Quantum-Touch ®

Quantum-Touch is energie overbrengen via lichaam en geest.

Het is één van de nieuwe energieën van deze tijd waar ieder mens mee mag en kan werken van jong tot oud en dit kan gebruiken voor mens, dier en natuur. Dit beschrijft Richard Gordon in zijn boek “Quantum-Touch: Een doorbraak in het genezen met je handen”.

De mogelijkheid om pijn aanzienlijk te verminderen en het genezingsproces te versnellen is een gemakkelijk te leren vaardigheid van onschatbare waarde.

Quantum-Touch is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van ademhalings- en bewustzijnstechnieken.

Je leert met Quantum-Touch te focussen en levenskrachtenergie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi of Ki genoemd. Quantum Touch verhoogt de genezingskracht bij de ander en je kunt het bij bijna elke klacht toepassen. Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek. Het is aan de eigen lichaamsintelligentie van de cliënt om zich op een natuurlijke wijze aan te passen aan deze verhoogde trilling. Ik heb ervaren dat bij sommigen na één behandeling al verandering zichtbaar is, terwijl dit bij een ander pas na meerdere behandelingen het geval is. Mijns inziens heeft dit te maken met een persoonlijk leerproces. Quantum Touch is voor mij een vernieuwende energie die past in deze tijd.

Het verschil met Reiki is voor mij dat je bij Reiki inwijdingen krijg en bij “Quantum-Touch” niet. “Quantum-Touch” is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn,  ontstekingen en aandoeningen enz. Ook heb ik ervaren dat het op emotioneel en psychisch niveau zijn uitwerking niet mist.

Voor alle duidelijkheid: de therapeut laat de botten en de wervels niet bewegen, dit gebeurt door het zelfgenezend vermogen en lichaamsintelligentie van de cliënt zelf. Een therapeut kan immers niemand healen, dat kan alleen de mens zelf als hij of zij daar aan toe is. Quantum-Touch kan met alle andere therapieën gecombineerd worden.