Energetische Therapie

Wat kunt je verwachten, of wat doe ik.

Ik ga jou als lezer vertellen wat mijn waarheid is en wat ik geloof.

Het werk wat ik doe is energetisch werk wat voor sommigen onder ons nogal vaag kan klinken, maar ik kan niet anders zeggen dan dit.

Als een cliënt bij mij komt dan drinken we een kopje thee, om elkaar te ontmoeten en op elkaar af te stemmen. Vervolgens voelen we allebei even in ‘klopt dit voor mij’? Dan nodig ik je uit om te vertellen wat je op je hart hebt. Op een gegeven moment hoor ik van jou wel waar iets in jou naar toe wil. Dan controleer ik of dit klopt. Ik nodig je uit om op de behandeltafel te gaan liggen waar je een warm dekentje krijgt. Met mijn handen aan waar ik voel dat ik moet zijn (ik kom niet op erozones). Ondertussen praat ik met jou om jou uit je hoofd te krijgen en dat gaat bij de een makkelijker als bij de ander. Als je ontspannen bent dan gaan we echt met elkaar praten. Je zou mij kunnen zien als een gids. Geen gids in de materie, maar in de geest. Ik ben geen gids die voor je uit loopt, maar een gids die achter of naast je loopt. Jij bent de wegwijzer jij geeft de richting aan, naar datgene wat jou blijkbaar nu roept wat jou aandacht vraagt. En ja, je weet zelf alles en bent zelf dus de sleutel. Ik help u om hem te vinden en in het slot te steken. Wij zijn allemaal stuk voor stuk interessante mensen en een ieder loopt zijn eigen weg, ieder met zijn eigen achtergrond, verhalen en emoties. Niemand uitgezonderd. Ik word geïnspireerd door jouw kwetsbaarheid, want door kwetsbaar te zijn durf je je open te stellen en kun je ontspannen. Hierdoor kunnen we ook gemakkelijker met elkaar zijn en praten. Soms komen we op jouw reis op plekken waar jij informatie vandaan haalt wat voor jou belangrijk is. En terwijl je zo ontspannen bent, ben je ook wakker en weet je dit. Hoe meer jij je over kunt geven aan jezelf des te makkelijker zal je zien hoe het gaat. Ontspanning is een sleutel. Op deze reis gebruik ik onze stilte ook om mij op jou af te stemmen en met jou te zijn daar waar jij bent. Dan voel ik ook dat er een energie is die ons helpt en ons met elkaar verbindt. Waardoor energie kan stromen en die energie geeft , maar die helpt ook om te ontladen. Wat ik doe, is dat ik met jou ben en met jou praat en leg mijn handen waar die heen willen. Daarom vind ik het fijn als mensen gemotiveerd zijn als ze in mijn praktijk komen. Dan is daar de wil en de kracht en een hoopvolle wens om te veranderen.

Ik las pas in een boek: “God gaat geen gebed onopgemerkt voorbij. Hij wandelt in de stilte en Zijn zegeningen rusten op iedere poging van de ziel”. (Het Aquarius Evangelie van Jezus Christus. Levi Dowling)

Soms gaan dingen snel en soms duurt het even om te rijpen, zo kan een sessie 1 uur duren en soms wel eens 2 1/2 uur. Na afloop praten we nog even na hoe het voor je was en dan ga je weer naar huis. Het klinkt allemaal simpel, maar ik weet inmiddels dat er altijd een blijvende verandering optreedt bij de cliënt vroeg of laat. Dat is mijn ervaring en vertrouwen in de afgelopen jaren.