Logo

Waar staat het logo voor:

Het hele Universum is met elkaar verbonden of we nu mens, dier, plant, aarde, zon, maan, sterren, water, lucht. We maken er allemaal deel van uit van deze Alles Omvattende Liefde. Deze Gods vonk, Of we nu katholiek, protestant, dominee, pastoor of  moordenaar zijn. In de kern zijn we allemaal gelijk.

Het onderste figuurtje is mens op aarde, en het witte figuurtje er boven staat voor het hogere Zelf. En het symbooltje er tussen is het onbewuste of de ziel (Ziel is de bron van hoger weten Carl.G. Jung) daar zijn we in contact mee als we naar onze binnenwereld toe gericht zijn, en niet naar de buitenwereld. De wereld van uiterlijke schijn en ilusie.

In ons hogere Zelf liggen al onze herinneringen opgeslagen wat we door de levens heen hebben geleerd. Via het onbewuste kunnen we bij deze herinneringen komen. We kunnen hier in allerlei vormen mee in contact komen,

Bovenstaande verwoordt hoe dit, gebaseerd op eigen ervaring, mijn waarheid is geworden. De woordkeus is dan ook persoonlijk gebonden. Uiteraard zoekt ieder hierin zijn eigen weg en gebruik jij de woorden die bij jou passen. Maar in ‘Essentie’ bedoelen we bijna altijd hetzelfde, of we het nu God noemen of de bron, de kern, of een andere (door jouw gekozen) omschrijving.

En de diamant staat voor, de diamant in een ieder van ons, die we door ons leven heen proberen te polijsten. Want alles wat wij doen om onszelf in de essentie te leren kennen is, als een druppel die op het water valt en positieve kringen van verandering veroorzaakt om ons heen. Mocht dit jou weg ook zijn. voel je uitgenodigd om een afspraak te maken.

Harry