Getuigenissen

Deze cliënten hebben toestemming gegeven om hun verhaal te publiceren.
Om hun privacy optimaal te waarborgen zijn de namen gefingeerd.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Contact met het ongeboren kind.

Een nieuw leven wat uit liefde in je groeit is onwerkelijk mooi maar ook een beetje angstig. Hoe ziet mijn kindje eruit, is het gezond, een jongen of een meisje en waarom heeft het voor mij gekozen als ouder? Dit zijn vragen die ik 7 maanden lang aan mezelf heb gesteld tot ik een sessie hypnotherapie heb gekregen. In deze sessie heb ik vooraf mijn vragen aan Harry kenbaar gemaakt en zijn deze in de loop van de sessie gesteld. Op het moment van de sessie was ik 34 weken zwanger. Hypnotherapie was voor mij een ultieme vorm van ontspanning waardoor het mogelijk werd om bij mijn eigen ziel en de ziel van mijn ongeboren kind te komen.

Ik voelde me rustig en ontzettend mooi van binnen. Heel veel licht, vertrouwen en een groot fijn gevoel was wat er door mij heen stroomde. Ik begon contact te maken met mijn ongeboren kind. Dit kind vroeg mij om bescherming en rust aangezien het nog niet klaar was om geboren te worden. Het was goed als ik dicht bij mijn kind bleef, veel contact bleef maken en het niet los liet.

Op de vragen of: Het gezond was: niet direct antwoord maar het gevoel was goed. Of het jongen of meisje was: mocht ik nog niet weten: Of deze ziel mijn liefde voelde: Ik kreeg een overdadig gevoel van liefde en licht. Waarom heeft het mij uitgekozen: hierop kreeg ik van mijn kind een zonnebloem als symbool, wat mij alles zei.

Wat mij diep raakte was de liefde die het kind uitstraalde en wat ik nu al mocht ontvangen. Hierdoor kon ik mijn emoties vrij laten gaan waardoor de resterende tijd van mijn zwangerschap rustiger en bewuster is verlopen.

Marlies

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Therapie

Ik merkte dat mijn eetstoornis mij nog steeds in de greep had en ik nog steeds bijna dagelijks bezig was met eten. Er was een onrust in mij die mij elke keer weer naar de koelkast dreef, het leek alsof de onrust alleen maar werd gesust als ik iets at. Opeens voelde ik de noodzaak om te gaan onderzoeken waarom ik dat nog steeds deed en ik heb Harry gevonden en gevraagd om mij hierbij te ondersteunen.

Hij ontving mij in zijn praktijk en door zijn manier van doen voelde ik mij helemaal op mijn gemak. Het was alsof de woorden vanzelf kwamen, ik hoefde niet na te denken waar ik het over wilde hebben. Na het inleidende gesprek ben ik op de behandeltafel gaan liggen en kon ik me helemaal ontspannen. Door de vraagstelling van Harry kwam ik in een gebied wat ik niet kende, Harry vroeg me te zeggen wat ik ervaarde, zag en hoe het voelde, en daardoor kon ik opeens zien waar ik was en wat er gebeurde. Ik voelde angst, verwarring, maar daarna ook blijdschap en vertrouwen. Het voelde alsof Harry naast mij stond en dat gaf mij vertrouwen om te kijken en te voelen wat er zich afspeelde.  Het gekke was dat ik van tevoren had gedacht dat ik naar een periode zou terugkeren die ik me kon herinneren en die pijnlijk voor mij was geweest, maar ik kwam ik een gebeurtenis in mijn leven waarvan ik me niets kon herinneren. Na de sessie kon ik terugkijken op wat ik had ervaren en vielen veel dingen op zijn plaats.

Tijdens mijn laatste sessie bij Harry heb ik een zeer bijzondere ervaring gehad en daadwerkelijk heling gevoeld. Ik lag op de behandeltafel en het leek het alsof Harry daar niet alleen stond, maar alsof er een team helers bij hem was. Het was een heel intens moment. Ik heb ervaren en gezien dat ik beschermd word en altijd ben geweest door een engel, die zich aan mij liet zien als een monnik. Toen ik dat voelde en begreep, veranderde de ruimte waarin de monnik zich bevond in een grote zaal vol goudkleurig licht, er was niets anders dan dat prachtige licht.

Ik heb geen woorden om te beschrijven wat er precies gebeurd is. Dat hoeft ook niet want ik kan het voelen en nog steeds zien als ik mijn ogen sluit. Wat ik wel weet is dat de leegte die ik in mijzelf voelde en altijd heb geprobeerd te vullen door te eten, is verdwenen. Er is een rust in mij gekomen, waardoor de drang om te willen eten er niet meer is.

Dank Harry!

Norah

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

De kambo

Ik heb al meerdere kambo sessies gedaan maar de één op één behandelingen die ik bij Harry krijg zijn wel de meest intensieve als interessantste. De locatie an sich helpt al om in een evenwichtige staat te komen waarin de Kambo kan werken.

Het is mijn reis die ik daar doe en Harry stelt zich zeer dienstbaar op waarbij ik zijn aanwezigheid soms geeneens opmerk maar wel weet dat er iemand is die voor mij zorgt en op een andere manier naar mijn reis kijkt. En helpt indien dat nodig is. Een keer zat ik zo erg vast en door de hulp en objectieve inzicht van Harry werden bepaalde aspecten die nog verwerkt moesten worden duidelijk.

Ook het na liggen waarbij er nooit haast is of druk, is altijd een mooie afsluiting waarna ik als nieuw weer mijn pad in de wereld op kan.

Claudio

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Energetisch healen

Donderdag 23 mei heb ik een behandeling gehad van Harry in verband met een aantal lichamelijke klachten die ik heb. Ik werd hartelijk ontvangen en door zijn mooi aangelegde tuin naar de praktijk gebracht. De praktijk is erg mooi ingericht met mooie stenen en voelt qua energie erg harmonieus en krachtig aan.

In het intakegesprek vroeg Harry uiteraard naar mijn klachten en vroeg op een aantal dingen al door, zodat ik zelf tot conclusies kon komen, waar de klachten mee te maken konden hebben op psychisch/emotioneel gebied. Ik heb pijnklachten in de heupregio, in mijn linker knie en rechter borst.

Daarna mocht ik voor de behandeltafel gaan staan en legde Harry zijn handen op mijn heupen. Na enige tijd voelde ik daar energie los komen en begon ik ietwat te trillen, Harry vroeg wat er gebeurde met me en ik vertelde wat er zoal bij me op kwam. Harry vroeg hier op een prettige manier op door zonder al te veel aan te dringen. Maar wel zo dat ik me bewust werd van wat er rond de heupklachten speelde. Toen we dit doorgenomen hadden kon ik op de behandeltafel gaan liggen. Vervolgens legde Harry zijn handen op de andere pijnregio’s en kon ik voelen dat ook daar energie los kwam, ook daar vroeg Harry op door en kon ik mijn gevoelens en associaties kwijt.

Gaandeweg voelde ik dat de pijn verdween en dat mijn lichaam ontspande. Dit heeft alles bij elkaar wel anderhalf uur geduurd denk ik. Alles gebeurde in een rustige ontspannen sfeer.

Harry vroeg op een niet opdringerige manier door op de dingen die ik voelde, waardoor ik het gevoel had dat ik mijzelf kon zijn. Dezelfde avond was ik wel moe, maar de volgende dag merkte ik dat alle pijnklachten verdwenen waren en tot op heden, drie dagen later is dat nog zo.

Ik ben me weer van een aantal zaken bewust geworden en daar dank ik Harry voor.

Judith Maria

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Energetische Healen

Allereerst heet Harry mij welkom met een kop thee in een heerlijk warme kamer. Na de kennismaking vraagt Harry wat hij voor mij kan betekenen. Ik heb last van mijn bovenbeen en vraag me af of hij daar verandering in kan aanbrengen. Hij zei dat is niet aan mij. Hij neemt uitgebreid mijn anamnese af. Hij vraagt daarbinnen ook regelmatig wat mijn beperkingen/ziektes/ervaringen uit het verleden voor mij betekenen. Daarna vraagt hij of het goed is om te beginnen. Ik ga akkoord.

Gedurende 1 ½ uur concentreert hij zich op mijn lichaam en geest. Zijn aanrakingen zijn zorgvuldig, met warmte en aandacht en hij stemt regelmatig af. Soms komen er emoties op, maar nooit heftig. Ook komen er nieuwe lichamelijke gewaarwordingen naar boven, waarop hij prima inspeelt. Vanuit zijn ‘oude’ professie als hypnotherapeut/NLP-er werkt hij nu niet. Hij voelt aan dat ik dit niet nodig heb. En dat vind ik (achteraf) ook. Aan het einde van de sessie bedankt hij mij voor het vertrouwen dat ik in hem heb gesteld. Dat was best bijzonder gezien mijn verleden, maar ik voelde me veilig bij hem.

Een bijzonder moment was de mooie muziek, die niet zachter kon (Hij was niet erg hard, maar Harry wilde hem eigenlijk zachter hebben). Harry werkt rustig en geconcentreerd.

Annemarie

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

De eerste ontmoeting met mijn ongeboren zoon

In de sessie daal ik af in mijzelf om een eerste contact met de ziel van mijn nog ongeboren zoon te maken. Ik kwam terecht in een soort grot waarin een groot kampvuur brandde. Het is er behaaglijk en warm. Om het vuur rent een klein donkerharig jongetje van een jaar of 3, 4. Hij lacht en speelt bij het vuur. Naast het vuur ligt een omgevallen boom als een soort bankje. Hierop zit een oude man in een sober wit kleed. Hij heeft een zachte, liefdevolle blik in zijn ogen en nodigt me uit naast hem te komen zitten. Hij vertelt dat hij is meegekomen om mijn vragen te beantwoorden. Het kleine jongetje is er wel bij, maar wil liever spelen.

De wijze man vertelt me dat ik het jongetje al lang ken. We hebben al meerdere levens samen doorgebracht, echter nog nooit als moeder en zoon. Hij vertelt dat het een bijzondere band is en dat al mijn begeleiders erg blij zijn met deze zwangerschap. Het is iets waar ik trots op mag zijn. Op de vraag of ik mijn zoon gekwetst heb, doordat ik eerst dacht dat ik een dochter zou krijgen en dat eerst ook het liefst wilde, glimlacht hij. Hij vertelt dat mijn zoon er nu al van houdt om zijn moeder voor de gek te houden. Zo was het zijn bedoeling dat ik eerst zou denken dat hij een meisje was en vindt hij het een reuzemop dat ik daarin ben getrapt!

Daarnaast heeft hij wel veel vrouwelijke energie om zich heen. Voor mijn eigen gemoedsrust geeft de wijze me mee dat ik gedurende mijn zwangerschap de kleine jongen in mij welkom mag heten. In de dromen voorafgaand aan deze sessie zag ik steeds heel veel licht in en om mijn zoon heen. Op de vraag wat we van elkaar kunnen leren, verschijnt er weer heel veel licht bij mijn voorhoofd. Misschien dat we elkaar lichter, helderder kunnen gaan maken? We zullen zien. Het voelt voor mij in ieder geval alsof we samen heler zijn. Het kleine jongetje komt er nu ook bij: hij heeft donkere haartjes en sterretjes in zijn ogen. Hij kijkt erg ondeugend en heeft een stralende lach. Het wordt me duidelijk dat dit mannetje een doerakje zal worden, maar met het hart op de juiste plaats. Het zal af en toe donderen en knetteren, maar er zal vooral veel vreugde en plezier zijn. Nu ik dat gezien heb, klimt hij bij me op schoot en ik knuffel hem. Hij geeft me een dikke zoen op mijn wang en lacht lief. Daarna neemt de oude man hem van me over en nemen we afscheid. Hij neemt mijn zoon bij de hand en zij verlaten de plek van het kampvuur, maar niet voordat ze nog een keer omgekeken en gezwaaid hebben. Ik blijf nog even ontroerd achter.

Als afsluiting ga ik naar een plek bij een waterval. Hier is ook mijn man aanwezig. Het is heel fijn hem hier te treffen en het is alsof hij precies weet wat ik heb meegemaakt. We blijven hier samen zitten in het gras, genietend van de zon en de natuur en vol verwachting naar wat komen gaat. Na een heel zware bevalling, waarbij het letterlijk gebliksemd en gedonderd heeft, kwam na 11 uur een prachtig jongetje tevoorschijn: mét donkere haartjes en prachtige ogen. En ik herkende hem meteen.

Inmiddels verdwijnen zijn nesthaartjes en komen er hele blonde voor in de plaats! En ja: ondeugend kijken doet ie al regelmatig en daar lacht hij dan stralend bij. De sessie heeft ervoor gezorgd dat ik me nog meer met Tycho (zoals hij nu heet) verbonden voelde en voel. En wat ik nog heel bijzonder vind: op het eind van de zwangerschap kreeg ik striae op mijn buik. In de vorm van een kampvuur. Dus elke keer als ik mijn buik zie, denk ik weer terug aan de sessie waarin ik mijn zoon en een hele waardevolle gids ontmoette…

Marit

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Energetisch healen

Testemonial;

In just one or two hours Harry was able to release muscle spasm around my hip that had been troubling me for more than ten years. In a gentle and relaxed session Harry placed his hands over the areas in pain, and I began to feel a subtle energy flow from them. Within one or two minutes the spasm and tension beneath his hands began to melt away, I would feel my hips and spine shift position slightly as sets of muscles relaxed, allowing me to stand straighter and more comfortably than I had in years. Harry repeated the process over the length of my spine and the affected hip and leg, releasing tension and painful spasm in all areas. I felt Harry’s guiding presence as my mind visited painful memories old and recent triggering emotional releases. In the days after the session my body has continued to relax and have begun to see some resolution to  emotional issues that had been making life difficult.

Thank you Harry!

Oliver

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Therapie

Op het moment dat ik aankom voor bij het hek van de praktijk begint de sessie al. Het pad door de tuin doet mij aan de wilde natuur denken en heeft direct effect op mijn state of mind.  Ook de praktijk ruimtes zijn zeer zorgvuldig en met liefde ingericht. Waarbij je in de hypno therapieruimte omgeven bent door honderden kristallen. Al jaren ben ik op zoek naar antwoorden en mijn grootste draak die ik moet overwinnen ben ik zelf. Alleen waren er regelmatig aspecten die ik niet kon of wilde zien. Met behulp van hypno-therapie bij Harry ben ik dieper bij die inzichten kunnen komen. Op een praktische en behapbare manier. Niet teveel te snel maar gedoseerd zodat een blijvend effect heeft. Waarbij Harry als een no nonsense en objectieve spiegel fungeert maar altijd met compassie en respect. Waarbij hij de juiste vragen op het juiste moment wist te stellen zodat ik zelf op het juiste pad naar mijn inzichten kon komen. Juist omdat ik heel goed ben in mijzelf voor de gek houden ben ik zeer onder de indruk hoe hij hierdoor heen prikt zonder dat er een oordeel aanzit.

Na de sessie is de reis naar huis altijd een cadeau waar vaak nog duidelijker wordt wat er net gebeurd is en hoe de patronen met elkaar verband houden en zich ontvouwen. Wat mij verder zeer aanspreekt is de aftercare en de hulp bij het implementeren van de inzichten in het dagelijkse leven na de sessies.

Claudio

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Contact met het ongeboren kind

Ik was erg benieuwd hoe het met mijn kindjes ging in mijn buik. En ik gehoord had van de mogelijkheid met hypnotherapie, ik ben op zoek gegaan. Ik kwam  bij een hypnotherapeut die hierin gespecialiseerd was. En het klikte dit vond ik ook een belangrijke  voorwaarde. Ik was verder niet bezorgd over hoe het zou gaan, omdat ik na een gesprek het vertrouwen in de therapeut (Harry) had gekregen. Het was mijn eerste zwangerschap en dan nog een tweeling ook, dus heb ik mijn sessie bij Harry gedaan. Het was een prettig gevoel dat iemand je begeleidt die er heel goed voor wilde zorgen dat er geen negatieve sfeer was, waar de kinderen mee geconfronteerd konden worden.

Ik was, toen ik de sessie kreeg, ongeveer 30 weken. Ik voelde me verder goed en de zwangerschap ging voorspoedig. Ik ging in eerste instantie met mijn aandacht naar mijn kinderen . Ik zag ze in mijn buik liggen, maar ik had het gevoel dat hun zieltjes niet aanwezig waren op dat moment. Net alsof ze lagen te slapen. Toen we dieper de sessie in gingen kwam ik terecht op een heel rustige plek, bij een meer met bomen er omheen en heel veel gras. En daar zag ik ze samen spelen. Ik zag dat het ene meisje kleiner was dan de andere. Ze hadden allebei blond krullend haar en waren zeer opgewekt. Ik ben op het gras gaan zitten en ze kwamen naar me toe. Ze kwamen zeer vrolijk en spontaan over en leken blij me te zien dat ik contact met ze wilde. Het was voor mij een hele speciale ervaring en als ik er nu nog aan terug denk komen die warme en diepe liefdevolle gevoelens nog steeds naar boven. Daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor dat we toen die sessie hebben gedaan.

Het bijzondere vond ik dat na de geboorte ook bleek dat mijn ene dochter kleiner was dan de ander en langer in de couveuse heeft gelegen.

Maria

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Energetische Healen

After years of gardening and heavy lifting, at the age of 68  I developed sciatica. The main symptom was burning pain along my buttocks and thighs to the point where I  couldn’t sit or stand properly, couldn’t drive or lift even a kettle without pain. I tried painkillers, acupuncture, massage change of diet and many other treatments which all helped a little, but for about 8 months I was living in pain all the time which affected my ability to sleep. I felt quite hopeless about it.

Harry was for a visit in my pleace in England , and noticed that I was uncomfortable at the table, and he ask about it and then he asked if I would like a treatment from him one of this days. I had already the treatment that evening.

He smudged the room and started with a brief chat, he made sure I was comfortable and answered my questions. His presence was very respectful and I felt trust in his integrity and ability. I was able to relax and let him take charge. He laid his hands on me, mainly on my joints, his hands felt very hot. He laid them around my body  and I felt calm and warm. He held my feet and seemed to shake me as if I was a blanket he was laying flat. He spent some time holding and gently pulling my head. The treatment took about 40 minutes.

I had had many treatments for this condition in the past and I had little expectation of anything other than maybe a better night’s sleep. In the morning I realised that I had got out of bed without having to do it in slow painful stages and I was able to get dressed normally without holding onto the wall, doing everything really slowly and without pain . I couldn;t actually believe that one treatment had cured the painful condition I had had for so many months, and waited for the pain to return. I never had the pain again.

Harry’s treatment was like a miracle for me, I have absolutely no doubt that his treatment are guided by Divinity and that it cured my sciatica. I am more careful with gardening now, and avoid heavy lifting, as I have had twinges to remind me when I have done too much in the garden.

Debbie Allen,